Welkom in de webshop

Naast de dingen die te vinden zijn op deze pagina, kunt u altijd contact opnemen voor een verzoek voor een andere tekening.

kleurplaat

gratis

post img

Een kleurplaat met Buurman en Buurman die bezig zijn een robot te bouwen.

Zittende man met baard

€ 20,-

post img

orginele tekening - pen en inkt op papier - inclusief blauw passe-partoutVermeld u in uw mailtje de naam van de tekening en het adres waar de tekening heen gestuurd kan worden. Ik mail u dan terug over de betalingswijze.

Zittende naakte vrouw

€ 30,-

post img

orginele tekening - aquarel met potlood op papier - inclusief blauw passe-partoutVermeld u in uw mailtje de naam van de tekening en het adres waar de tekening heen gestuurd kan worden. Ik mail u dan terug over de betalingswijze.

Storyboard voor 'Michiel de Ruyter'

€ 35,-

post img

drie orginele storyboardtekeningen - pen en brushpen op papier - inclusief passe-partoutVermeld u in uw mailtje de naam van de tekening en het adres waar de tekening heen gestuurd kan worden. Ik mail u dan terug over de betalingswijze.

kleurplaat

gratis

post img

Een kleurplaat met de gezellige chaos van het amsterdamse verkeer: auto's, bootjes in de gracht en veel, heel veel voetgangers.

Dieren alfabet poster

€ 17,50 - de gewone dierenalfabetposter

€ 27,50 - poster met een kindernaam erop

post img

Voor kleine kinderen veel te zien en te leren op deze vrolijke poster. Iedere letter heeft een dier dat met die letter begint. En bij ieder dier valt nog iets te ontdekken met die letter. Ook kunt u de poster bestellen met een naam naar keuze erin. Een leuk geboortekadootje!

Getting it done / De klus klaren

via Amazon en Extraboek

post img

Stel je dit voor: Je reist ergens heen om een klus te klaren. Je haast je bij aankomst naar je nieuwe klus om RESULTATEN te behalen. Hoewel iedereen vriendelijk, onvermoeibaar en loyaal is, lukt niets zoals je het wilt. Het lijkt wel of je op de verkeerde planeet bent.

'Getting it done' is geschreven door Iris Dorreboom en Rudi de Graaf. Zij hebben mij gevraagd de illustraties te maken. Verkrijgbaar in engelstalige en nederlandstalige versie.

'Getting it done' is te koop via via Amazon en de nederlandstalige versie 'De klus klaren' via extraboek.nl